Skip to main content

Simplu si rapid fara batai de cap

Compensatii pana la 600€!

Cum se procedeaza?

Impreuna cu noi, orice situatie neplacuta de zbor cu care v-ati confruntat se poate transforma rapid intr-o suma de bani in contul dumneavostra.

Zborul tau a fost anulat, intarziat sau ti s-a refuzat imbarcarea? Trebuie sa stii faptul ca drepturile tale sunt protejate de normele europene si poti avea dreptul la o compensatie financiara de 250 €, 400 € sau 600 €, pentru zborurile din ultimii trei ani de zile.

Transportatorul aerian este obligat prin lege sa plateasca despagubirea in numerar, dar de cele mai multe ori acestea refuza. Dar aici intervenim noi si te ajutam sa iti primesti drepturile.

Completeaza acum!

Afla daca zborul tau este eligibil pentru a primi o compensatie financiara!

Dureaza doar cateva minute sa ne trimiti toate informatiile completand formularul, iar noi iti vom raspunde in maxim 3 zile pentru a-ti spune ce sanse ai cu privire la despagubire.

Indiferent de situatie

Nu pierzi nimic!

Dupa completarea formularului de contact, echipa noastra analizeaza situatia zborului tau, pentru ca mai apoi sa iti raspundem daca situatia zborului tau se incadreaza in prevederile regulamentului european.

Daca, in urma analizei noastre, reiese ca zborul tau este eligibil pentru a putea solicita despagubiri, iti vom trimite informatiile necesare cu privire la documentele de care avem nevoie de la tine precum si un contract de reprezentare pe care trebuie sa il semnezi.

Dupa transmiterea documentelor primite de la tine, vom notifica oficial compania aeriana prin care ii somam sa faca plata intr-un termen scurt.. Daca acestia refuza, ii putem actiona in judecata, fara niciun cost suplimentar pentru tine (dar in acest caz, vom avea nevoie si de alte documente).

Imediat ce am primit banii de la compania aeriana, iti vom trimite, prin e-mail, factura pentru onorariul nostru ( 25% conform termenilor si conditiilor stipulate pe site) si banii tai, respectiv 75 % din despagubirea incasata, in contul tau bancar.

Ai o multime de avantaje!

  • Verificarea cererii este gratuita, fara risc
  • Daca zborul tau este eligibil, nu trebuie sa achiti nimic in avans;
  • Dupa ce incasam despagubirea de la compania aeriana, iti trimitem banii prin banca, mai putin comisionul de 25%;
  • Daca demersurile noastre esueaza si compania aeriana nu achita nicio despagubire, nu ne datorezi nimic.
  • Cu noi, orice situatie neplacuta de zbor cu care v-ati confruntat se poate transforma rapid intr-o suma de bani in contul dumneavoastra.