Skip to main content
Povestea noastra

Despre Noi

Suntem o echipa de juristi cu planuri ambițioase care venim in ajutorul pasagerilor aerieni ce tranziteaza spatiul UE, să obțină despăgubiri pentru zborurile întârziate, anulate sau daca vi s-a refuzat imbarcarea, in ultimii trei ani de zile.
De asemenea calatoria cu avionul poate fi dura cu bagajele dumneavoastra iar in anumite situatii valizele sunt deteriorate sau dispar complet. In aceast caz noi va putem ajuta sa facem pasii corecti la momentul potrivit, astfel incat sa obtineti cea mai mare compensatie posibila.
Luptăm pentru milioane de călători care nu sunt siguri de drepturile lor, nu au timp sau nu știu cum să demareze procesul de revendicare în mod independent.

Legislatia europeana permite aceste aspecte

De aceea ne-am asumat misiunea de a determina companiile aeriene să-și respecte obligațiile financiare.
Luptăm în instanță, prin instituțiile juridice naționale, precum și online – prin demonstrarea incapacității companiilor aeriene de a informa corect pasagerii cu privire la drepturile lor.
Scopul nostru este de a face revendicarea despăgubirilor cât mai ușoară și mai simplă. Credem că acest lucru poate fi realizat cu ajutorul informațiilor și tehnologiilor de vârf, prezentate într-o pagină web ușor de utilizat.
Legislatia europeana permite si recuperarea altor daune cauzate in mod direct de anularea/intarzierea zborului (pierderea unor zile de vacanta evenimente de familie, intalniri de afaceri), insa valoarea acestor compensatii variaza mereu de la caz la caz.

9
Companii

Aeriene

Poti primi compensatii de la peste 9 companii aeriene: Tarom, Rayanair, Wizz Air, Air France, British Airways, EasyJet, Deutsche Lufthansa AG, Etihad, Qatar.

Cum functioneaza?

Procesul de despagubire

formular de contact
1

Completezi formularul

2

Iti verificam biletul

3

Ne trimiti documentele

4

Contactam compania

5

Iti trimitem banii

Completeaza formularul de despagubire

Completeaza aici